Suntem solidari fata de familiile persoanelor cu autism care acum sunt izolate la domiciliu si va punem la dispozitie intalniri prin platforma Zoom unde specialistii nostrii ofera informatii si recomandari pentru a depasi aceasta perioada in care #stamacasa

Oprirea lucrului cu un copil cu tulburari de dezvoltare duce la stagnare si regres pierzandu-se luni de munca.Si nimeni nu isi doreste acest lucru.

De aceea echipa Clinicii Alegria va ofera urmatoarele servicii online:sedinte de terapie pentru adulti si adolescenti,consiliere pentru parinti,planuri de interventie pentru copii cu autism, consultatii psihiatrie si eliberarea schemelor de tratament pentru adulti si copii,prescriptii medicale,fise psihologice pentru comisia de handicap.

Pentru toti este o perioada dificila, de adaptare la noul context social de a ne desfasura activitatile de acasa sau cu expunere asumata prin masuri de protectie.

Implicarea parintilor,a bunicilor, terapeutilor este esentiala in procesul de recuperare al copiilor cu tulburare de spectru autist,de aceea va invitam in zilele de 11 si 25 aprilie la ora 18 in platforma ZOOM-linkul va fi postat in zilele mentionate.

 

Teme care vor fi dezbatute in cadul sesiunilor cu parintii si psihologii:

  • Cum ii motivam pe copii si ii facem interesati de activitatile terapeutice la domiciliu
  • Rutina zilnica si structurarea programului de lucru
  • Jocuri si activitati care stimuleaza limbajul
  • Cum depasim comportamentele dificile
  • Cum putem actiona atunci cand copilul nu vrea sa lucreze, abilitati pe care copilul le are dar in mediul de acasa nu le exprima cu usurinta

Pentru detalii va rugam sunati la nr.de tel:0770508524        0770651642

 

#suntem alaturi de voi

#impreuna reusim