Meniu navigare

CERCUL SIGURANTEI – PROGRAM CE DEZVOLTA RELATIA PARINTE – COPIL

Se spune ca ,,meseria’’ de parinte este cea mai grea meserie din lume! Pornim in viata noastra de parinte cu cele mai bune intentii si dorinte pentru copiii nostri, dar ce facem atunci cand nu gasim solutii, cand ne simtim blocati si nu avem idee cum sa depasim problemele aparute in relatia cu copii?

Programul educational parental “Cercul Sigurantei” a fost special conceput pentru a-i ajuta pe parinti si pe cei care au grija de copii sa isi creasca nivelul de constientizare al nevoilor copiilor pentru a veni in intampinarea nevoilor emotionale si comportamentale ale acestora.

Pe parcursul a 8 intalniri parintii participanti vor putea sa inteleaga care sunt nevoile copilului reusind astfel sa creeze premizele unor relatii de atasament sanatos cu copiii,relatii de atasament care vor permite copiilor sa se simta valorosi si securizati,sa aiba o stima de sine buna,sa fie empatici si cooperanti pentru a avea o inteligenta emotionala crescuta.

Cercul Sigurantei a fost special conceput de trei terapeuti americani: Glen Cooper, Kent Hofman si Bert Powel care au adunat rezultatele a 50 de ani de cercetare in domeniul relatiei de atasament dintre parinti si copii.

Program: Joi ora 18:00

1h 30 min

90 lei/ participant

Prin acest program special conceput dorim sa ajutam parintii si pe cei care vor deveni parinti sa inteleaga cat este de necesar sa invatam sa relationam corect si eficient ,sa fim atenti la nevoile emotionale ale copiilor si sa cladim relatii sanatoase de atasament.

Un copil echilibrat emotional se va simti in siguranta si va face fata cu success provocarilor vietii de adult!

Un copil care creste intr-un mediu armonios si plin de iubire va deveni un adult atent la nevoile celor din jurul sau,va fi fericit si rational,empatic ,optimist si va beneficia de o sanatate fizica si psihica la cote ridicate in comparatie cu alti copii.

Obiectivul programului este atins prin:

– cunoasterea nevoilor de atasament specifice oricarui copil;
– cum sa citim nevoile emotionale;
– cum sa intelegem lumea emotionala a copilului;
– cum sa sustinem copilul in gestionarea emotiilor;
– cum sa pastram echilibrul intre fermitate si permisivitate;
– dezvoltarea abilitatii parintelui de a observa si reflecta asupra a ceea ce se intampla in cadrul relatiei cu copilul;
– invatarea unei solutii despre cum pot proceda cand copilul are un comportament problematic.