Meniu navigare

GRUP DE DEZVOLTARE PERSONALA PENTRU ADULTI

Grupurile de dezvoltare personala se adreseaza in primul rand persoanelor care vor sa isi optimizeze propriile comportamente, obiceiuri, moduri de a gandi sau tendinte de a actiona.
Aceste grupuri se bazeaza pe procese de autocunoastere, schimbare a atitudinilor sau tiparelor de comportament, invatarea reciproca in cadrul grupului, cu scopul cresterii personale spre o noua treapta a propriei dezvoltari.
Dezvoltarea personala face parte din evolutia noastra pe parcursul vietii si poate avea loc cu fiecare experienta traita de noi, cu fiecare articol sau carte citita, cu fiecare persoana pe care am cunoscut-o sau pe care am reintalnit-o, cu fiecare lucru pe care l-am realizat.

Grupurile psihoterapeutice ce vizeaza dezvoltarea personala reprezinta o modalitate structurata, realizata intr-un cadru organizat, prin care participantii au parte de antrenarea unor abilitati utile in viata, participa proactiv in procesul de terapie prin lucrul in grup, cunoasterea interpersonala si autodezvaluire si pot trai “schimbarea” prin exercitiile practice la care participa.

Temele abordate: autocunoasterea si lucrul cu propriul scenariu de viata, imbunatatirea imaginii de sine, transformarea gandurilor negative perturbatoare, lucrul cu propriile emotii, rezolvarea de probleme, strategii de comunicare eficienta, managementul stresului, anxietatii si depresiei etc. Temele pe care le vom parcurge depind de obiectivele grupului, de ceea ce isi doresc participantii sa obtina in urma procesului terapeutic.

Program: Miercuri 19:00

Durata 1h 30 min

Pret: 90 lei/persoana

Grup de 8 persoane