Meniu navigare

Dezvoltare personala pentru adulti

DEZVOLTARE PERSONALA PENTRU ADULTI

Exista momente in viata cand realizezi ca ai nevoie de o schimbare importanta.

Indiferent ce faci, nu esti multumit total de felul in care se desfasoara lucrurile in viata ta.

Solutia la indemana este aceea de a te focusa pe tine, si a schimba in bine felul in care gandesti si actionezi.

Iar atelierele de dezvoltare personala pot fi o modalitate excelenta de a-ti imbunatati relatia cu tine si cu ceilalti.

Iata cateva motive pentru care ar trebui sa cauti un astfel de curs si beneficiile pe care le vei resimti:

◦ Dezvoltarea creeaza o mai buna constiinta de sine

Primul pas catre dezvoltare consta intr-o mai buna cunoastere a propriei persoane. Indiferent de ce vrei sa inveti, motivul se gaseste in tine. In cadrul unui atelier de dezvoltare personala vei invata multe lucruri despre propria persoana: care sunt punctele tale forte si care sunt slabiciunile, ce tip de comportament ai, care sunt valorile in care crezi si cat de mult tii la ele, ce iti doresti de la viata si cum iti setezi prioritatile.

◦ Vei avea relatii mai apropiate cu ceilalti

Atunci cand incepi sa te cunosti mai bine, relatiile pe care le ai sau cele pe care le formezi sunt mai sincere si mai autentice. Vei putea sa observi mai usor felul in care te simti in diferite situatii, cum te raportezi la partenerul/partenera ta, la copii sau la colegii de munca, ce anume te face sa te bucuri sau sa te superi. Si vei descoperi mai usor persoanele in preajma carora pur si simplu nu trebuie sa te afli, si vei creste relatii armonioase.

◦ Vei fi mai motivat

Uneori simti ca iti lispeste motivatia, atat in viata personala cat si la serviciu. Insa atunci cand urmezi un curs de dezvoltare personala, care te invata sa te auto-cunosti si care seteaza diverse tinte pe care trebuie sa le atingi intr-un interval de timp, vei observa ca iti creste motivatia. Faptul ca vezi rezultate de la o zi la alta, te va face mult mai dornic de implicare, iar acest lucru se va observa atat acasa cat si la birou.

◦ Iti vei atinge mai usor scopurile

Atelierele de dezvoltare personala te ajuta sa iti setezi anumite tinte, croite pe personalitatea si dorintele tale. Atunci cand tintele sunt stabilite corect, vei munci cu mult mai multa motivatie sa le atingi si vei vedea rezultatele mult mai rapid. Important este sa setezi tinte realiste, care pot fi atinse in intervale relativ scurte de timp. Astfel vei fi motivat sa continui.

◦ Vei scapa de stres si anxietate

Atunci cand incepi sa investesti in tine si in propria fericire, viata incepe sa se schimbe.Stresul zilnic si starile de anxietate vin cel mai adesea din faptul ca oamenii nu isi incetinesc ritmul infernal dictat de viata agitata, familie, serviciu, etc.

Atelierele de dezvoltare personala te invata sa devii constient atunci cand te simti depasit de situatie, sa te opresti si sa aplici tehnici de relaxare: exercitii de respiratie, discursuri de incurajare etc. Cu timpul, aceste obiceiuri tempereaza stresul si starile de anxietate.

Program: Miercuri 18:00
90 lei/ participant