blog-cab
De ce sa merg la psiholog
august 9, 2017
drenaj_limfatic-600x300

Drenajul limfatic este un masaj uşor, combinat cu aplicarea presiunii uşoare asupra ganglionilor limfatici, puncte cheie din organism, unde se adună toxine, pentru a fi drenate în sistemul circulator limfatic. Ganglionii limfatici se găsesc în regiunea gâtului, a sânilor, abdomenului, în zona inghinală şi a genunchilor.
Limfa este un lichid care circulă prin sistemul limfatic, rolul acesteia fiind acela de a elimina toxinele din organism. Aceasta se adună în ganglionii limfatici, iar masajul în punctele unde se găsesc aceştia stimulează eliberarea toxinelor din ganglioni. Daca sistemul limfatic nu si-ar indeplini la cote maxime menirea, am fi mult mai expusi infectiilor si bolilor de orice natura. Sedintele de drenaj limfatic ajuta astfel la eliberarea limfei, fenomen care favorizeaza procesul de slabire, acest procedeu fiind recomandat si persoanelor cu retentie de apa, precum si persoanelor care nu au rezultate bune in curele de slabire. Efectele nu se opresc aici, pentru ca se pot ameliora si somnul, eliminarea intestinala sau chiar umorul. Limfa este, de fapt, legata de lichidul cefalo-rahidian, in care se gasesc maduva spinarii si creierul, si care actioneaza asupra sistemului nervos. Optimizarea bunei circulatii a limfei va contribui la destindere. Implicit, este stimulat sistemul imunitar şi se tonifiază pielea. Masajul ganglionilor este însoţit de cel pe traseul vaselor limfatice pentru drenarea limfei.
Va asteptam cu drag in Clinica noastra, pentru a putea beneficia de 40 minute de drenaj limfatic, la numai 80 lei sedinta.