Reflexoterapie si Masaj Terapeutic

Reflexoterapie si Masajul terapeutic

Prin Reflexoterapie si masaj terapeutic restabilim fluxul energetic vital la nivelul corpului ce permite vindecarea rapida a afectiunilor prezente, eliminarea toxinelor din organism, relaxarea si detensionarea zonelor musculare afectate de stres sau diferite blocaje energetice acumulate zi de zi sau in urma unor trauma fizice.
Oferim urmatoarele servicii de masaj:

  • Reflexoterapie

    consta in eliminarea toxinelor si stimularea functiilor intregului organism prin masarea punctelor reflexe care se afla in talpa piciorului (aici se afla harta intregului corp). Creierul, ochii, urechile, glanda tiroida, plamanii, ficatul, pancreasul, stomacul, duodenul, vezica urinara, uterul, ovarele, toate au cate un punct reflex correspondent in talpa, palma sau in pavilionul urechii externe.

  • Masajul pe meridiane energetice

    este un masaj care stimuleaza canalele energetice sau chakrele prin care circula energia de la un organ la altul asa cum sangele circula prin vasele de sange. Aceste meridiane fac parte din anatomia energetica a corpului nostru, iar reglarea lor are un rol deosebit in restabilirea sanatatii fizice si psihice.

  • Masajul pentru relaxare

    este o cale pentru ameliorarea anumitor afectiuni sau pur si simplu depasirea stresului cotidian oferind o stare de liniste si echilibru. Ameliorari in afectiuni respiratorii, tratarea insomniilor, mareste randamentul muncii, reduce starea de oboseala fizica si mentala, stimuleaza concentarea, memoria si atentia, ajuta si regleaza tensiunile musculare determinate de efort fizic prelungit, contribuie la reglarea starii de bine a pacientului.

Programeaza-te chiar acum !


Masajul muschilor si a tesuturilor moi in vederea terapiei si chiar masajul de relaxare, au efecte benefice pentru combaterea oboselii.Oboseala de zi cu zi acumulata si stresul pot fi estompate prin diferite tipuri de masaje.

Masajul general, care este considerat unul din cele mai relaxante masaje poate neutraliza stresul ,insomnia si va poate aduce o zi plina de energie.Masajul reflexogen stimuleaza metabolismul si se efctueaza prin actionarea asupra sistemului nervos si combinat cu un stil de viata sanatos si o alimentatie corecta chiar ajuta la eliminarea produsilor reziduali din organism.
Persoanele care sunt active din punct de vedere sportiv apeleaza la reflexoterapie pentru pregatirea antrenamentelor si pentru un efort ridicat.Reflexoterapia ajuta foarte mult si la elasticitatea pielii, persoanele care au o elasticitate scazuta a pielii pot beneficia de o piele ferma si un tonus dezvoltat.
Majoritatea persoanelor care apeleaza la masaj , sunt persoane care au nevoie de o stimulare a circulatiei sangvine si de o dispunere uniforma a rezervelor de grasime „celulita„ .
Reflexoterapia este una din cele mai bune tehnici de eliminare a toxinelor din organism si pentru deblocarea circuitului energetic.
Folosita in general la extremitatile corpului si la toate terminatiile nervoase are un efect benefic asupra zonelor reflexe si are este una dintre celemai relaxante terapii.
Reflexoterapia este o practica veche de mii de ani si este folosita in foarte multe tari occidentale. Comparata cu acupunctura sau presopunctura poate ajuta la disparitia durerilor locale sau generale . Fie ca vorbim de o durere locala (talpi sau urechi) sau chiar generala reflexoterapia actioneaza chiar din primele minute asupra durerii locale si a granulatiilor de sub piele.
Pentru o eficienta rapida se recomanda 3 sedinte saptamanal iar pe parcursul fiecarei sedinte este indicat sa consumati 500 ml de lichide .