Terapie ABA (comportamentala)

Autismul este o tulburare de dezvoltare care se manifesta in mod evident in jurul varstei de 2-3 ani, in principal din cauza lipsei sau intarzierii dezvoltarii limbajului, si secundar, din cauza altor deficiente, cum ar fi stereotipiile, absenta contactului vizual sau dificultati in stabilirea relatiilor sociale.

Prin programe intensive de terapie, copilul poate progresa foarte mult, iar comportamentul social devine mai adecvat. Astfel, si parintele va fi instruit si va invata cum sa ii inteleaga reactiile si ce tehnici de modificare comportamentala sa aplice.

Clinica Alegria va ofera pachete personalizate de terapie ABA (Terapie comportamentala), in functie de nevoile copilului dvs. si de recomandarile medicului psihiatru.

 

Astfel, pe baza unui bilet de trimitere, beneficiati de un consult initial la medicul psihiatru si doua controale, timp de trei luni de zile, gratuit. De asemenea, sedintele de terapie ABA (Terapie comportamentala) se pot personaliza in functie de nivelul de dezvoltare al copilului dvs.

Va asteptam cu drag in clinica noastra! Copilul dvs se va simti iubit, apreciat, si, cel mai important, terapia aplicata il va ajuta sa se autodepaseasca!

*Sedintele decontate se acorda in limita plafonului disponibil
*Clinica Alegria isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile

Terapia ABA (90 lei/sedinta)

                                                                    

Programeaza-te chiar acum !


Oferta personalizata

Pret:

INDICATORI AI AUTISMULUI

DIFICULTATE ÎN INTERACȚIUNEA SOCIALĂ

RĂSPUNDE NEADECVAT

PREFERINȚE PENTRU JOC SOLITAR

NU RĂSPUNDE CÂND ESTE STRIGAT

NU ARATĂ CU DEGETUL

PREFERINȚE PENTRU OBIECTE NEOBIȘNUITE

IMITAREA CUVINTELOR SAU POZIȚIILOR

LIPSA FRICII FAȚĂ DE PERICOL REAL

EVITAREA CONTACTULUI VIZUAL

DIFICULTATE ÎN INTERACȚIUNEA SOCIALĂ